-: Mazrul Fotopages :-

By: Mazrul Hisyam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  [30]  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 29-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: B o w l i n g

~ Pauline, Tan, LA Ang
~ Apa tengok-tengok? Tension nih
~ Woi apa tunggu-tunggu lagi, balun la
View all 7 photos...
Kejohanan bowling tak pro yang di adakan sempena bulan bersukan di tempat kerja. Baling macam nak rak, tapi pin jatuh ala hai.... Memang dasar jari bangku betul la. Tapi masih dapat strike 4, 5 kali. Kira ok la tu. Lagi pun game untuk badminton dan Volleyball dah menang, jadi kasi chan orang lain menang pulak. Tahun ni tahun paling teruk bagi game bowling, sebab biasanya bowling bagi aku satu hadiah. Tahun ni tarak, tapi badminton pulak bagi aku hadiah. Nasib badan la...enjoy.



Friday, 24-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: All start here

~ Aku le apa lagi ......
~ Main Page ~
~ Rumah ku Syurga ku
Assm...

Coretan pertama...tak tahu nak tulis apa. Yang pasti account dah create. Surely need to fill with something. But for now, just testing all in good shape and working. Being photography lover, do not mean you are good photographer. Tapi yelah...ada juga belajar ambil gambar masa di sekolah SMBK dulu. Kelab Photography sekolah. Gampak sih bunyinya.

Tapi masih ingat satu kejadian di mana, kami berempat sibuk nak masuk bertanding photograpy anjuran sebuah badan kerajaan. Ambil kamera Nikon SLR dan dua Kodak, snap sana dan snap sini. Pehhh macam pro. Lepas tu bila nak balik, baru perasan yang KODAK nya tak masuk lagi dlm kamera. So ambil gambar kosong aje le. So masing-masing menyumpah sebab tak nak mengaku baghal sebab tak tahu KODAK tak de. Jadi kami kena snap balik beberapa gambar yang sempat, sebab dah senja dan nak balik. Alhamdulilah, kami berjaya mendapat tempat ke TIGA dalam pertandingan tu, peringkat kebangsaan lagi tau. Tapi semua tu dah di tinggalkan....hanya tinggal K E N A N G A N....


[<<  <  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  [30]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net