-: Mazrul Fotopages :-

By: Mazrul Hisyam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 10-Feb-2007 12:49 Email | Share | | Bookmark
:: Pasir Gudang International Kite Festival 2007

Pasir Gudang International Kite Festival 2007
Pasir Gudang International Kite Festival 2007
Pasir Gudang International Kite Festival 2007
View all 13 photos...
Lama betul tak update. Nih tengah mencari bahan-bahan utk update balik.
Mintak maaf pada yg telah berkunjung kat sini. Saya akan kembali ke laman anda, insyallah...

Pesta layang-layang nih memang saya tunggu-tunggu dari tahun lepas.
Bukan ape, rasanya nih lah masa utk berkumpul ngan kawan-kawan photogarphy.
Seronok berada di keliling mereka nih. Bukan nak berphotography sangat.
Lebih utk bertanya khabar, mengerat silaturahim dan gelak ketawa.



Pada saya photography nih hanya sekadar memenuhi masa lapang.
Bukan nak buat duit...tapi yg pasti buang duit
Tapi minat tetap ade. Kalau tak, tak kan sanggup nak keluar belanja utk beli peralatan.
Cuma kekadang, masa, keadaan, suasana, mood dan persekitaran memberi impact.
Ade masa nak petik shutter, ade masa pandang pun tak nak
Ape boleh buat....

OOOOO
Inilah serba sedikit yg boleh saya share masa pesta layang-layang yg lalu.
Kalau ade yg menarik, nasib sayalah, tapi kalau tak cantik tu, memang kelemahan saya le!
So terima kasih kerana terus mengunjungi laman saya ini...


Salam hormat


Quote:

R E P L Y
azrysyah@FMDC - Buzy la azry!
Jeff - Bila nak turun PG
sba - sama-sama
zilzal - Memang nak update selalu, tapi ....
Tuah - Insyallah...lain kali saya akan inform anda!



Monday, 15-Jan-2007 16:54 Email | Share | | Bookmark
:: Happy Birthday...my dear!

OOOO

Selamat Hari Jadi dari kami menyayangimu selalu!!!

Quote:

Polini's Photography - TQ Bro!
Ouled Kenitra - Worih...apo laie...Hanset baru la! Abih duit den!
allodealova - Hepppp! TQ
rahmat - Amin...sesama kiat berdoa! TQ Bro!
intanmaria - Sis kata...bila nak makan nasik minyak?
azryshah@FM1957 - Azry...handset baru weiii!
Rozek - Mekasih cikgu!
liutrawa - Amin...tq izat
Hanty zain - Mekasih hanty
Tuah - Betul kata anda tu...kenali diri, kenali islam sepenuhnya...aman dunia nih!
Jeff - TQ Bro!
sba - Mekasih!
za - Mekasih!
weet - TQ weet!
dell @ digitalsyndicate - Mekasih dell!
fathinzcantique - Kebahagian didoakan jua buat anda berdua!
buzz - Tak seberapa...main taruk aje!
r!nz - Ilmu tahap budak darjah 1, terkial lagi
IdzaRis - Mekasih kerana singgah!
operahidup - Worih...nanti la! Buzy noreh..wakaka!
Marcia - Mar...busyuk pun, tu yg menawan kan!
Cakcibao - Sorry bro...lama tak melawat!


Thursday, 11-Jan-2007 02:02 Email | Share | | Bookmark
:: Bunge with 50mm

Mazrul Fotopages
Mazrul Fotopages
Mazrul Fotopages
View all 6 photos...
Lepas try shot potrait, aku try kat bunga pulak.
Belajar guna setting yg sesuai. Masih tercari-cari!
Nak balance kan bokeh dan sharpness.
First try...hasil tak berapa baguih.
Kalau guna macro lens atau f2.8 tentu lagi baguih!
Buat masa nih, guna aje ape yg ade!



Monday, 8-Jan-2007 16:28 Email | Share | | Bookmark
:: Senja berlabuh

Senja di Kg. Pasir Putih


3hb Jan 2007...hari lahir anak sulong! Fatin Syahirah genap 12 tahun. Dah boleh buat IC dah. So semalam gi makan kat kampung pasir putih sambil shoot sunset. Rasa nya nih first time shoot sunset guna D80 nih. Susah jugak nak carik setting yg sesuai. Semua setting aku bantai. Siap pakai raw + basic lagi. Overall memang cantik. Tapi aku nak share satu aje dulu. Nanti kemudian aku share yg lain pulak.



Thursday, 4-Jan-2007 14:09 Email | Share | | Bookmark
:: Permulaan yg baru

Si Kakak
Si Abang
Si Ibu
Semejak dapat kamera baru, tak berkesempatan nak load gambar.
Banyak juga dah shoot. Tapi buzzy memanjang aje.
Jadi sebagai pembuka kata...
Shot dibawah nih di ambil mengunakan lens 50mm f1.8.
Sekadar gambar biasa....




[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net