-: Mazrul Fotopages :-


My name: Mazrul Hisyam
My Fotopage: http://mazrul.fotopages.com/
About me: ... Sometimes thing are better remembered in plain photo. Journey to my world and immersed in my day dream ...
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Zain Zubir
Latest entry:Anything that fly
View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
Ginger PAIGE
View this Fotopage latest entry
Baka Dasu
Latest entry:i-City
View this Fotopage entry
i-City
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
Rahmat Ali
Latest entry:SEMINAR FOTOGRAFI PERKAHWINAN 2011
Latest Update: Facebook : www.facebook.com search / carian by email : jgd5115@yahoo.com ++ Photo & Graphics by Rahmat a.k.a Nourarahmat ++ Contact : (+6) 019 710 0002 for booking & inquiries. ++ Email : jgd5115@yahoo.com View this Fotopage entry
Asia Pacific Rally Championship - Malaysian Rally (mr10) - 2010
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
RaY KinZoKu
Latest entry:THE WELCOME PAGE / MUKADDIMAH
* Welcome to KeLaTé : ~ A Self Rediscovery ~ * Background Music : Chaconne by Secret Garden * This Welcome Page is to remain on top of every update. For the latest update, just scroll down. * This site is tuned for best viewing with http://www.mozilla.com/en-US/firefox/(Mozilla Firefox). * Proceed to http://raykinzoku.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=5958(ARCHIVE) for past entries. * Text excerpted from : William Armstrong Graham's " Kelan... View this Fotopage entry
On the other hand, this is Kuala Terengganu from the same period
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
azam hashim
Latest entry:dari sinar mata mu
View this Fotopage entry
kak long
Latest entry:Pa & Ma April 2009
Dapatkanlah di pasaran sekarang! Cerita lanjut di http://orkedsaiful.blogspot.com View this Fotopage entry
norlie lieza
Latest entry:Pre FPKids Family Day Out 2009
We had a meeting with CADC MPSJ last weekend, and the venue photos have been captured and shown herewith. For those parents who have not register for this event, you are very much welcome to join at only RM10 participation fee per family. Some info bout the xtvt, it has been co-organized with CADC 3C Complex MPSJ Sunway, this year. The event will be held at 3C Complex, on 16th May 2009 9 a.m. - 12 noon there. Sponsored by Siti Ruzaimah Photography, CADC, Pa&Ma, Bake Freshly (Anna), and My Fotozone (A... View this Fotopage entry
Rozek Ruzaini
Latest entry:Tempat baru
Telah sekian lama sy bertapak di sini... hampir 5 tahun. sudah tiba masanya saya beralih ke tempat baru.. terima kasih kepada fotopages.com kerana di sinilah sy mencari makan dulu.. banyak kenangan di sini... kadang kadang kita perlu berhijrah kan... supaya penhijrahan ini memberikan sesuatu yang lebih manfaat dan menarik.. sy beralih ke dot com sy sendiri http://www.rozekruzaini.com sy akan update dari semasa ke semasa fotoblog baru saya itu.. supaya lebih lengkap dan bermanfaat utk semua. ... View this Fotopage entry
H a r u s s
Latest entry:Christmas Markets at the Cologne Cathedral / 2009
Christmas markets at the Cologne Cathedral / Weihnachtsmarkt am Kölner Dom Model : Izuan 3 exposures tone mapped HDR. f/4.0 , 6sec, ISO 200 Salam Tahun Baru 1430 Hijrah & Salam Tahun Baru 2009 Masihi f/10.0 , 16sec, ISO 200 , again:izuan View this Fotopage entry
Kölner Dom in HDR
Johor Wedding Photographer
Latest entry:GONG XI FA CHAI 2010
Visit our website for WEDDING PHOTOGRAPHY. Get a professional wedding photographer for your big days. http://www.capturepixs.com.my Regard's Ayares Senior Capturepixs Photographer View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
Sira Sain
Latest entry:Di sini segalanya berakhir~Furui arubamu
Semacam bunyinya...tapi terpaksa membuat keputusan untuk menutup tirai fotopage ini untuk memberi laluan kepada urusniaga online dan offline yg telah ku terjebak kini. Terima kasih utk kawan2 yg sudi telah lama,selalu berkunjung ke sini sejak dari zaman ia dibuka dari Negara Matahari Terbit...laman ini mungkin cuma akan diupdate utk entry dari jepun untuk kenangan kami ..ikebanaku...siri perjalanan kami utk kenangan terabadi yg tak abis lagi...itupun belum tahu lagi sbb ia dalam pc yg satu lagi dan dalam p... View this Fotopage entry
AzRy SyaH
Latest entry:Edisi : Selamat Tinggal Fotopages
Aku dah tak pakai fotopages dah sekarang. Aku dah ader blog sendiri, so kepada peminat2 aku (wah, terlebih sudah...) boley ler melayari ke laman blog aku. http://lanunlaut.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Senja Nan Merah
munzir fauzi
Latest entry:Amiro & Mariana
have a great day ahead everybody :-D more pictures at, munzirfauzi [a] munzirfauzi dot com http://www.flickr.com/photos/munzirfauzi http://www.munzirfauzi.com View this Fotopage entry
xx YY
Latest entry:Buaya di darat Kuda di laut
Begitulah kehendakNYA. View this Fotopage entry
Hafizudin Mohd Safar personal fotopages
Latest entry:Mima & Ehsan | Jejawi, Perlis
Mohd Ihsan Afees Radzi & NurHamima Iswati Datuk Ishak ... sory folks. bz with something. just uploading this 1 piece of pix to let everyone knows that they are nither single not available hehe! Both were my junior at Derma Sekendery Skool. All the very besh wishes from me, old friends. harummanis@gmail.com 012-5389031 View this Fotopage entry
Ayu & Edment
Azril Hafiz
Latest entry:Direktori Perkahwinan SehatiSejiwa.Com.My
http://www.sehatisejiwa.com.my/() Semua persiapan perkahwinan anda disini termasuk fotografi, rakaman, katering, kanopi, dewan, kek, hiasan bunga, mak andam, hantaran, pakej bulan mandu dan lain-lain. View this Fotopage entry
with sister in law
yani cd
Latest entry:::KaraOkE @ BuloH InN::
View this Fotopage entry
Intan Maria Mazna Ahmad
Latest entry:sayonara...
dear to my beloved viewer of intanmaria FP Maybe saya dah kurang upload kat sini. Now ni, banyak ke Friendster and Face Book See you there, www.friendster.com/intanmaria http://www.facebook.com/profile.php?id=1032410622 View this Fotopage entry
enn eff aii
Latest entry:Sumaiyyah An-Najla
View this Fotopage entry
syahreil hafiz
Latest entry:Looking Outside - John N Baiti
Coming Soon hehheheehhe..asyik coming soon aja... LOL LOL LOL LOL ..apa lagi masuk dalam http://buttet.net Syahreil Hafiz Samsudin buttet gmail.com YM : lemang2002 contact : 0124517038 url : http://buttet.net View this Fotopage entry
gerimis salji
Latest entry:Selangor : Sungai Congkak
* View this Fotopage entry
Sungai Congkak
Azmil Abdul Rahman
Latest entry::: Majlis Perkahwinan Siti Affiza & Muhamad Riduan ::
Tarikh : 9hb Mac 2008 Tempat : Teluk Panglima Garang, Selangor Darul Ehsan Ex-MRSM Balik Pulau yang hadir ke Majlis Perkahwinan Siti Affiza & Muhamad Riduan Dari kanan :: Azmil M :: Ayed G :: Syaznie G :: Anis G :: Shiha D :: Meha F :: Zack F :: Has D :: Nina M :: Q D :: Malik G :: Taufik K :: Ja'a F (Disebalik Malik :P ) View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
the radiohed
Latest entry:WIRED
another one made it... 8-) Currently listening to Miss Sarajevo by U2 View this Fotopage entry
Dr Azzam Norlizam
Latest entry::: MENGHITUNG HARI ::
Sudah lama tak update tentang my little cute sister. Disebabkan kesibukan Walid dan apatah lagi Ummi yang mengejar masa bagi menyiapkan tesis Phdnya. Pohon doa semua moga segala dipermudahkan oleh ILAHI kepada Azzam dan keluarga. ...: Perkembangan :... :: Umur 1 tahun 3 bulan :: Boleh faham no or yes :: Boleh cakap that dan this :: Paling best, pantang bila bawa makanan (pinggan kosong pun ) cepat-cepat buka mulut kata ahh-ahh ( nak makan ) :-D :: Tak best, belum pandai jalan lagi :-( :: Pandai... View this Fotopage entry
Izwan Iskandar Ishak
Latest entry:Niseko, Hokkaido, Japan
View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
Project Rasso
Latest entry:Gadis-Gadis S u n t i Alam Maya
Click http://www.flickr.com/photos/lanraga/(HERE) to view more photos. Also please visit to http://www.kahwingraphy.com(KAHWINGRAPHY) Currently i'm listen to Saiful Apek - Aspalela View this Fotopage entry
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
didiz rushdi
Latest entry:athir punk
the latest of athir rakin yg makin mengganas sejak dapat 'kaki'. sekarang dia sudah pandai tidur pukul 11 - 12 tengahmalam. Asyik main aje. Mak dia dah start temper dah dan berkesudahan dengan babah dia aje yg kena sound. Hahahaha. View this Fotopage entry
haNis wuz eRe
Latest entry:battle of the bands
sorry. tatau band ape event : battle of the bands :rhythm nation date : 8 December 2007 venue : MITC, Ayer Keroh View this Fotopage entry
Ahmad Safri Yusop
Latest entry:New Year...
Assalamualaikum and happy new year all. A lot happened in the last 365 days of 2007, and I learnt a lot from a lot of people. Met quite a few great ones. Learnt more of photography, more about business, and more important more about life. So this year I made a new resolution :- - to be a better photographer to my clients - to be a better business person - to be a better peer/colleague - to be a better son - to be a better friend I can feel that this year is going to be interesting, so...cross... View this Fotopage entry
FMJC Johor Community
Latest entry::: FMDC - Gunung Ledang Outing
Sagil 29 May – Sempena Hari Bumi Sedunia, sebuah komuniti maya yang mula mencipta popularity di Malaysia serta mempunyai beberapa lagi rangkaian komuniti di luar Negara seperti Singapura, Vietnam, Jepun serta beberapa Negara asia yang lain. [Gambar oleh Aminorazmi] Sejumlah 20 perserta telah menjayakan aktiviti ini dan disertai oleh model-model jelita iaitu perserta akhir Miss Sagil Universe. AskMe mendakwa beliau telah sampai di kaki Gunung Ledang menunggu rombongan yang lain seawall 7.30 pag... View this Fotopage entry
FMDC - Gunung Ledang Outing
Aisha Wan Mansoor
Latest entry:smiling Arami =)
gggggggggggg View this Fotopage entry
mummy cha nk gigit blh x?
MSO and Farah Yusri
Latest entry:Moved.
Assalamualaikum, Please be informed that we have moved to a different domain: http://fymso.com(http://fymso.com) Jemput Datang. View this Fotopage entry
Saluddin Ismail
Latest entry:FMJC with Shamabd
View this Fotopage entry
Diella Kaymieman
Latest entry:~ MY ONLINE CAKES ~
........... ~ MY ONLINE CAKES ~ Welcome to Sweet Indulgences Cakes By DIELLA ~ Introducing 'amsweet indulgences' my new URL ~ SIMPLY CLICK DIS ~>> http://amsweetindulgences.multiply.com/(LINK) And wif d new address comes a new name ~ D Biteful Delish Amsweet Indulgences ~ Browse thru our website for more information and a look at sum of our cakes... Check out these goodies I've created to bring u fabulous treats dat u will luv every bite!! ~ We hope u find wat u r looking for... ~ ~ My... View this Fotopage entry
...
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
Admin Fotopages Malaysia
Latest entry:5th Malaysian Fotopages Gathering
http://www.fotopages.com.my/forum/viewtopic.php?t=3704() Klik imej di atas untuk terus ke laman web rasmi Fotopages Malaysia Digital Comunity Terima kasih Admin FMDC Kuala Lumpur View this Fotopage entry
map
Aishah Mokhtar
Latest entry:Wedding
Okey...i noe it has been quite a loooooonggg time since ma last update...well,u know..study n study..and this update is special for my cousin emy who just got married last last last week...hehehe~ well,i just wanna say,congratz to emi and have a nice life~ ;-) View this Fotopage entry
AMRUL AZUAR MOKHTAR
Latest entry:SILA KE LAMAN FP BARU SAYA - http://operahidup.fotopages.com
View this Fotopage entry
Amy Shazriena
Latest entry:My Best Buddy.......
Nielah best buddy aku :-D ....Cik Nora.....Dia nie bekas budak sek arab... xpi kepala dia best.... :-> layan bak kata fara fauzana ( Fafau ) :ty_ty: aku senang kalau nak bercerita problem aku kat dia...selain penyimpan rahsia aku yang sah dia juga penasihat yang baik..... :angel_fly: Pada Nora aku sayang ko sampai bila2 :flowers: Cik Nora vs Cik Amy Nora bersama Maisarah View this Fotopage entry
Ceria sentiasa
helmy emran
Latest entry:new site
dear visitors, i've got new place to play with my pictures dan text. please proceed to this url to enjoy and share your opinion; http://helmyemran.com thanks for coming and selamat hari raya. maaf zahir batin.:-D View this Fotopage entry
lalalaallala.. dinda.. kanda... burung pun turut menyanyi
Azhar Ahmad
Latest entry:Resting Till Heal
Hi Everybody! Maybe somenone who knows me earlier will forgetting me now. Anyway, I'm really sorry to all of you to see my entry. Actually, this is my last semester at UTM, and will go to Kuantan for KUKTEM. So, maybe... i'll update all entry after got my Nikon D50! Stay tuned Beside this is my web link if you want to know what i'm doing and so on... Chiaoooowwwww!!!! My Website : http://azharahmad.com My Blog : http://azharahmad.com/blog/ My Gallery : http://azharahmad.com/gallery/ View this Fotopage entry
Final Year 13
aflieman nasset
Latest entry:I'm Alone .....
my new gallery http://flickr.com/photos/nassett :-D View this Fotopage entry
zzoux
Latest entry:LATEST ANNOUNCEMENT
Pls be informed that I no longer maintain this fotoblog. For my latest work, please browse my portfolio at http://www.pesonaimage.com View this Fotopage entry
All the VIP's
digital dome
Latest entry:Jumping....jumping
http://www.digitaldome.org() Need domain, web hosting and personal photo gallery ? contact me - dome@digitaldome.org or YM = xsdome Contoh Gallery : http://photo.digitaldome.org (sedang pakai ) http://gallery.digitaldome.org (for demo) web photo lain : http://www.syahrinaziz.com http://www.shaifulrizal.com ( u.c ) http://www.helmyemran.com ( u.c ) http://www.2121studio.com ( u.c ) http://gallery.jurufoto.com http://www.petirphoto.net http://www.jieadra.com coming soon : www.sy... View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
Sabel Studio
Latest entry:Digital
View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016